With Love: tien brieven op je deurmat!

Rokhaya Diallo

Parijs

Donatella Della Ratta

Rome

Sharda Ganga

Suriname

Maurice Ruffin

New Orleans

Asmaa Azaizeh

Haifa

Het virus heeft alles veranderd en de crisis treft iedereen. Maar niet overal op dezelfde manier. Voor de een moet de klap nog komen, de ander duizelt nog na. Van kleine ontregelingen tot een regelrechte ommekeer.

Nu de mens en cultuur naar het internet zijn verhuisd, maakt Read My World iets analoogs, iets tastbaars. Tien auteurs van over de hele wereld versturen brieven die troost en contact bieden in crisistijd. Ze overdenken de post-pandemische wereld en gaan op zoek naar schoonheid, solidariteit en nabijheid. Samen schetsen ze een beeld van de wereldwijde impact van de crisis.

Dit wil ik nu!

Over With Love

Deze tien unieke brieven zijn gericht aan jou. Meld je nu aan en ontvang ze wekelijks thuis in je brievenbus. Ze zijn geïllustreerd door verschillende internationale illustratoren en op unieke wijze gedrukt. Iets om vast te houden, om door te geven.

With Love bestaat uit tien brieven van Maurice Carlos Ruffin uit New Orleans, Max Czollek uit Berlijn, de Palestijnse dichter Asmaa Azaizeh uit Haifa, Bernice Chauly uit Maleisië, Sharda Ganga uit Suriname, Rokhayia Diallo uit Parijs, Donatella della Ratta uit Rome, Sulaiman Addonia uit Brussel, Vladimir Lucien uit New York en Süreyyya Evren uit Istanbul.

Read My World Productions

We maken door het jaar heen producties die meer of een andere voorbereiding vragen dan een regulier festivalprogramma. Read My World Productions is onze afdeling die staat voor de theatrale en muzikale presentatie van literatuur, het experiment, het ontsluiten van eerder onvertaald werk en bedenken van uitdagende schrijfopdrachten. Het kan gaan om een theaterstuk, mini-documentaire, briefwisseling, podcastserie, bundel — welk medium maar past bij het verhaal dat we willen vertellen.