Uitleg / spelregels Routes

In verband met Covid-19 en de veiligheid van onze bezoekers werken we net als vorig jaar op vrijdag & zaterdag met vaste programmaroutes. Via onze website kun je een kaartje kopen voor één van deze routes. Ze bestaan allemaal uit  drie hoofdprogramma’s, bijvoorbeeld een diepgravend gesprek, een meertalige performance en inspirerende workshop. Er is voor elk wat wils! Op zaterdagavond ontmoeten alle routes elkaar in de open lucht (eveneens het festivalhart) bij het kampvuur in de tuin.

– Op vrijdag kun je kiezen uit 3 routes (A t/m C)
– Op zaterdag kies je uit 3 routes (D t/m F)

Donderdag (Opening Night)
Tijdens deze avond maak je allemaal hetzelfde programma mee, maar bij binnenkomst zal je worden opgesplitst. Het is dus nog een verrassing wie je te zien krijgt!

Goed om te weten:
– Elke route heeft een eigen publieksbegeleider die je van programma naar programma zal gidsen.
– Om grip te houden op de publieksstromen verkopen we dit jaar geen losse programmatickets. Het is om dezelfde reden niet mogelijk zelf een route samen te stellen.
– De verschillende routes lopen parallel aan elkaar en zijn niet met elkaar te combineren. Je kiest dus echt voor één route per dag.
– De capaciteit per route is zeer beperkt. Wees er op tijd bij om ingedeeld te worden in je favoriete route.
– Bij elke route is rekening gehouden met voldoende pauzetijd.

Heb je hulp nodig met het maken van je keuze? Stuur ons een mail waarin je ons vertelt wat je interesses zijn, wat je van een festival als Read My World verwacht en wat je eruit zou willen halen. Op basis daarvan kunnen we je goed adviseren!