Opening Night

20:30 - 21:30 uur
Voertaal: Engels, met vertalingen in NL en NGT*

Tijdens de openingsavond van Read My World 2023 presenteren we met veel trots onze twee geweldige curatoren van dit jaar, Azieb Pool en Lola Shoneyin, en natuurlijk alle internationale gasten die zij naar Amsterdam hebben meegenomen!

Verwacht een heerlijke avond vol verhalen, poëzie en muziek om de ‘shivers’ van te krijgen: van warme rillingen tot koude en sexy rillingen die als ijsblokjes over je rug je broek in glijden…

Een avond met vaart en een inhoudelijke reis langs de artistieke werelden van onze bijzondere gasten, panklaar geserveerd op een bedje van hun favoriete muziek, gemixt door de dj met het beste gevoel voor drama(turgie) DJ LOVESUPREME. De avond wordt gehost door Smita James.

*De voertaal van dit programma is Engels. Alle voorgedragen teksten worden in het Engels en Nederlands geprojecteerd. Er is een tolk NGT aanwezig om de host en muzikale gedeeltes te vertalen.

 

Read My World 2023 is helaas ten einde, maar volgend jaar zijn we terug! Volg ons op de socials voor het laatste nieuws.