Language of the Flesh

10 okt 2020
21:00 uur
Tuinzaal

Velen van ons beleven momenten van eenzaamheid als het gaat om verlangens die betrekking hebben op ons eigen lichaam. In Language of the Flesh willen we onderzoeken wat het betekent om te verlangen vanuit die eenzaamheid door middel van poëzie, schrijven, muziek en verbeelding.

Cultiveren we liefde en verlangen voor onszelf of voor anderen? En is het pijnlijk? Vreugdevol? Lustrijk? Gevaarlijk misschien? Hebben we de totale vrijheid om te fantaseren, om met ons eigen lichaam te spreken zoals wij dat willen?

Simon(e) van Saarloos, Sulaiman Addonia en Donatella Della Ratta lezen dragen nieuw werk voor, terwijl Anastasis Sarakatsanos ons door het programma leidt met verhalen en muziek.

Dit is een intiem programma waarbij de verbeelding centraal staat. Het publiek kan in de eigen geest en verbeelding bij zichzelf zijn en blijven – in eenzaamheid, terwijl we het programma gezamenlijk ervaren…

Dit programma omvat lezingen in het Italiaans en in het Engels. Alle inhoud wordt in het Engels vertaald.

Read My World 2023 is helaas ten einde, maar volgend jaar zijn we terug! Volg ons op de socials voor het laatste nieuws.