Discomfort Zone

13 okt 2018
20:00 uur

Na het slamdunkin’ succes van vorig jaar, gaat The Discomfort Zone voor een tweede editie. Een compacte ‘Dichtersmarathon’ van zes dichters en hun metgezellen in een uur. 

Laat horen waar je vandaan komt én laat horen waar je niet vandaan komt: dat werd hen gevraagd. Zes dichters betreden het podium met eigen werk en nemen een dichter mee uit een andere tijd, uit een andere (denk)wereld, die op de een of andere manier ‘buitenlands’ is voor de deelnemer zelf. Dat kan zijn: uit een andere eeuw, van een ander continent, of opererend vanuit heel andere poëtica of ideologie.

In de Discomfort Zone is het belangrijk te weten wie je bent, en te bedenken wie niet. Zes dichters komen met Zichzelf en de Ander over de brug.

Met: Sureyyya Evren, Ellen Deckwitz, K. Michel, Enis Akın, Mustafa Kör en Rosa Schogt.

Voertaal:
 
Engels / Nederlands

The Discomfort Zone vond voor het eerst plaats tijdens Read My World 2017, toen met uit de VS Rickey Laurentiis, Kleaver Cruz, Chuck Perkins en Kataalyst Alcindor, en uit Nederland Marije Langelaar, Anna Arov, Elten Kiene en Asha Karami.

Read My World 2023 is helaas ten einde, maar volgend jaar zijn we terug! Volg ons op de socials voor het laatste nieuws.