Kassa open & Boekenmarkt

14:00 uur
Tuin
Boekenmarkt tot 17:00 uur

Moving in a changing world: Migration and Diaspora Literature

Tijdens Read My World Festival kun je op zaterdagmiddag van 14.00-17.00 uur in de oase van de Tolhuistuin onze boekenmarkt bezoeken! Deze staat volledig in het teken van boeken en verhalen over migratie en diaspora. Thema’s die ons allen aan gaan in een wereld die steeds verder op slot gaat. Kom flaneren en struinen langs de boekenkraampjes, schuif aan bij de leesclub van Zus ’n Zo en ontmoet onze curator Lola Shoneyin, doe mee met een vertaalworkshop, luister naar het schrijversinterview met Helon Habila en Vamba Sherif en snuif actuele kennis op. Er is uitgebreid ruimte om te lezen, relaxen en socializen.

De boekenmarkt is gratis te bezoeken en ook toegankelijk voor mensen die minder valide zijn en/of in een rolstoel zitten. Voor vragen hierover, neem graag contact met ons op via productie@readmyworld.nl

Met deelname van o.a.: American Book Center, Fort van Sjakoo, Bijlmer Bookstore, Savannah Bay, Boekhandel van Noord, Uitgeverij Wilde Haren en vele anderen!

Read My World 2023 is helaas ten einde, maar volgend jaar zijn we terug! Volg ons op de socials voor het laatste nieuws.