Under the Poetree

22:00 uur
Tuin
Eind: 23:00 (bar open tot 0:00 uur)
Voertaal: Engels

Sluit je aan bij de internationale literaire familie van Read My World en toon je talent tijdens het festival. Ervaar de elektrische sfeer wanneer schrijvers, dichters en gepassioneerde literatuurliefhebbers samenkomen om de schoonheid van poëzie en literatuur te vieren. Een selecte groep krijgt de ongelooflijke kans om het podium te delen met multidisciplinair dichter, Logan February.

Maak je klaar om betoverd te worden tijdens een magische poëzieavond in een serene tuin onder de beschutting van een oude boom. Onze DJ zorgt voor de perfecte achtergrond, terwijl onze presentator, Carina Fernandes, je door een onvergetelijke avond van poëtische expressie zal leiden.

Mis deze exclusieve kans niet om je stem te laten horen en je woorden te laten resoneren met een publiek van medecreatieven en liefhebbers van literatuur.

OPEN OPROEP VOOR UNDER THE POETREE

DE DEADLINE IS INMIDDELS VERSTREKEN

Het thema van het festival van dit jaar is SHIVERS. Waarvan krijg jij kippenvel? Laat het ons weten via een gedicht en krijg de kans om op te treden bij Under the Poetree!

Richtlijnen voor inzendingen:
1. We sluiten de inzendingen op 29 augustus.
2. Op 3 september zullen we de geselecteerde dichters contacteren.
3. Stuur ons je meest huiveringwekkende gedicht (video) dat maximaal 3 minuten duurt om op te voeren.
4. Zorg ervoor dat je je optreden op video stuurt.
5. We verwelkomen gedichten in alle talen. Voor gedichten die niet hoofdzakelijk in het Nederlands of Engels zijn, voeg alsjeblieft een vertaling toe van het niet-Nederlandse of niet-Engelse deel/de delen van het gedicht. Dit is een toegankelijkheidsoverweging voor onze selectiecommissie, geen poging om de Nederlandse of Engelse taal voorrang te geven.
6. Laat ons weten wie je bent via een korte biografie over jezelf! Als je inzending een samenwerking met een andere dichter of kunstenaar betreft, voeg dan svp naam en bio toe.
7. Onze reactietijd kan tot een week duren. We waarderen je geduld – we hebben een klein team dat alle gedichten nauwkeurig zal lezen.
8. Om er zeker van te zijn dat je onze reactie ontvangt, stel je je spamfilter in om e-mails van opencall@readmyworld.nl toe te staan.
9. Alle geselecteerde dichters ontvangen reiskostenvergoeding (alleen binnen Nederland), vouchers voor diner en drankjes, en hebben toegang gedurende het hele festival. Dichters ontvangen ook een goodiebag, toegang tot het festival voor drie dagen en natuurlijk ervaring!
10. Als je technische problemen hebt bij het indienen van je gedicht, neem dan contact op met opencall@readmyworld.nl.

Bedankt voor je interesse in de eerste editie van Under the Poetree van Read My World.

Read My World 2023 is helaas ten einde, maar volgend jaar zijn we terug! Volg ons op de socials voor het laatste nieuws.