Praktische informatie 2023

Iets onduidelijk? Mail ons op info@readmyworld.nl

Read My World vindt van 14 t/m 16 september 2023 plaats de Tolhuistuin, aan de overzijde van het IJ achter het Centraal Station van Amsterdam. De ingang van het festival vind je aan de achterzijde van de tuin.

Kaartverkoop online en aan de deur. Uitprinten van je online ticket is niet nodig, we scannen het kaartje op je telefoon.

De programma’s van Read My World zijn in het Nederlands en Engels. Op onze website kun je bij elk programma zien welke voertaal er wordt gebruikt.

In én rondom de Tolhuistuin zijn verschillende restaurants om voorafgaand te dineren. In het festivalhart vind je onze bar. Let op: PIN ONLY in de Tolhuistuin.

De Tolhuistuin is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. Vanuit Amsterdam-Noord is de Tolhuistuin te bereiken met bus 38. De bus stopt direct naast de Tolhuistuin. Neem de (gratis) veerpont aan de Noordzijde van Centraal Station naar Buiksloterweg. Kom je met de auto? Dan kun je hier parkeren.

Er zijn verschillende locaties op het terrein die allemaal toegankelijk zijn voor rolstoelgebruik. Check de website van de Tolhuistuin voor meer informatie.