HF Young Bookclub: Olga Tokarczuk

Holland Festival & Read My World presenteren een nieuwe BookClub

Datum: 14 mei 2023

Aanvang: 15.00

Locatie: De Balie Salon

Op 14 mei organiseren we weer een nieuwe Bookclub, ditmaal in samenwerking met HF Young Bookclub. Merel Wildschut bespreekt deze keer de roman van Nobel-prijswinnaar Olga Tokarczuk. In 2016 was ze te gast bij het Read My World Festival en maakte een grote indruk. Tijdens deze Bookclub bespreken we de mysterieuze roman Jaag je ploeg over de botten van de doden (vertaling: Charlotte Pothuizen en Dirk Zijlstra). Deze roman vormde het uitgangspunt van de nieuwe voorstelling van Simon McBurney en Complicité, te zien op het Holland Festival.

Tekst Win-actie:

Op 14 mei organiseren Holland Festival en Read My World een boekenclub bij de Balie in Amsterdam rondom Jaag je ploeg over de botten van de doden van Olga Tokarczuk. Maak nu kans op een exemplaar van het boek én een toegangskaartje voor de boekenclub! 

Wat je moet doen? Like onze posts en volg @uitgeverijdegeus, @readmyworld, @merelwildschut & @hf.young en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Onder de aanwezigen van de boekenclub verloten wij ook nog twee tickets voor Drive Your Plow Over the Bones of the Dead bij Theater Amsterdam, de openingsvoorstelling van Holland Festival 2023.

Op 25 april maken wij de 4 winnaars bekend.