Covid19-Protocol

ENGLISH

ALGEMEEN
Het Coronateam bestaat uit Merel Hobrink (producent). Zij zijn verantwoordelijk voor het implementeren van maatregelen en de handhaving ervan.

BLIJF THUIS
– in geval van een Covid-19 infectie van jezelf of van een huisgenoot
– in geval van één of meer van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tussen 37,5 en 38C)
– indien jijzelf of iemand binnen je huishouden koorts (vanaf 38c) en of benauwdheidsklachten heeft, totdat iedereen weer minimaal 24uur klachtenvrij is.
– bij klachten zoals hiervoor genoemd: laat jezelf testen

MAG JE KOMEN? (yes!)
– Wij leven de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM na en zien daarop toe.
– Het publiek moet de QR Code in Corona Check App tonen.
– Er is desinfecterende handgel, zeeppompjes, papieren handdoekjes aanwezig bij iedere ingang van de zaal, op het toilet en bij de kassa.
– Contactoppervlakken in het gebouw, zoals bijvoorbeeld sanitair, deurknoppen, trapleuningen en liftknoppen worden regelmatig intensief schoongemaakt. Ook ander veel gebruikte materiaal wordt gereinigd voor het opnieuw in gebruik gaat: zoals techniek en microfoons.
– Was en desinfecteer regelmatig je handen
– Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en de medewerkers. Dus geen handen schudden, elkaar ruimte geven in zalen en op de gangen en achter de aangegeven lijnen staan in de rij voor de kassa of bar. Hiervoor geldt een uitzondering voor personen tot 18 jaar onderling, die geen 1,5 meter afstand tot elkaar hoeven te houden en voor personen die  deel uitmaken van hetzelfde huishouden.
– Draag een mondmasker als je niet op een stoel zit.

KORTOM:
Zorg voor jezelf en voor andere binnen de organisatie.

 

KOM JE WERKEN:
– Bij gezondheidsklachten vragen we je niet te komen en kunnen we je ook de toegang weigeren. Heb je gezondheidsklachten of ben je in afwachting van een test? Neem dan contact op met producent Merel Hobrink (0657022278). Ook bij twijfel bellen.
– bij aankomst worden de standaard triage-vragen gesteld
– vermijd zoveel mogelijk contact met collega’s, artiesten, vrijwilligers en publiek.
– Draag beschermingsmiddelen (handschoenen en/of mondkapjes) wanneer het onmogelijk is om 1,5 meter afstand te bewaren. Te denken aan de kassa, kaartcontrole, sjouwen, zenderen. Deze worden door de organisatie aangeboden.
– Materialen na gebruik altijd reinigen als deze daarna door iemand anders worden gebruikt.

– Op het podium houden we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, de microfoons worden gereinigd na gebruik en gebruik je alleen voor jezelf (dus hoef je niet te delen met een andere artiest).

KORTOM:
Zorg voor jezelf en voor andere binnen de organisatie.