GEANNULEERD!!

Verdrietig nieuws.

Helaas hebben wij de beslissing moeten nemen om de eerste editie van de RMW Bookclub te annuleren.
Met de huidige maatregelen gaat het ons niet lukken om de fijne en knusse sfeer te creëren die wij zo belangrijk vinden. Want wat is een boekenclub zonder drankjes en snacks?!

Zodra de bar weer open kan, gaan we deze editie over De Hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh opnieuw inplannen. We houden jullie daarover op de hoogte. Je huidige reservering blijft sowieso gewoon geldig.

Tot snel en sterkte de komende weken!

Groetjes,
ook namens Modjeh Feili en Merel Wildschut,

Read My World

 

Read My World nodigt je van harte uit voor de eerste editie van de RMW BookClub in het Tuinhuis van de Tolhuistuin! Tijdens de eerste editie bespreken we De hemel is altijd paars van Sholeh Rezazadeh. 

We lezen de boeken en een expert voorziet ons van context bij hetgeen we hebben gelezen. Iets voor jou? Zoek niet verder en kom donderdag 2 december om 20:00 uur kijken of wij bij je passen!

De RMW BookClub zal 6 keer per jaar worden georganiseerd en we kiezen voor elke editie een actueel boek dat aansluit bij het gedachtegoed van Read My World: wereldliteratuur, urgente maatschappelijke thema’s en verfrissende (soms debuterende) auteurs.

Het gesprek wordt geleid door Merel Wildschut en Mojdeh Feili. Omdat we graag zoveel mogelijk uit het gesprek willen halen, vragen we iedereen om het boek van tevoren te lezen. Verder is er geen huiswerk. Beloofd.

Meld je alsjeblieft op tijd aan voor de leesclub, zodat we weten hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

Bestel hier je ticket (5 euro)!
Aanvang 20:00 uur / inloop 19:30 uur
Einde 22:00 uur